-
- Nasze rekomendacje
-
-
UWAGA!
JEŻELI JESTEŚ ZAREJESTROWANYM UŻYTKOWNIKIEM I MASZ PROBLEM Z LOGOWANIEM, NAPISZ NAM O TYM W MAILU.
admin@osme-pietro.pl
PODAJĄC W TYTULE "PROBLEM Z LOGOWANIEM"
-
- Słup ogłoszeniowy
-
-
"Wszyscy, którzy zachowali ojczyznę, wspierali ją, pomnażali, mają wyznaczone w niebie określone miejsce, gdzie szczęśliwi rozkoszują się życiem wiecznym".
Cicero "De re publica"
JAK SIĘ PORUSZAĆ POMIĘDZY FORAMI? O tym dowiesz się stąd.
przemakalny
- abandon
przemakalny
Abandon od zawsze czytam Twoje wiersze nie tylko tutaj i zawsze są MEGA. Wiele witryn odeszło już w przeszłość, ale Ósemeczka z władzami trwa nadal i bardzo mnie to cieszy, tylko czasami sobie zanucę: powrócisz tu, gdzie nadwiślański brzeg - powrócisz...
Pozdrawiam

- abandon
Gajko, bardzo mi miło czytać pozytywną (MEGA) recenzję o sobie
Powiedziałbym: nie przesadzajmy, ale co ja tam się znam na dyskusji o gustach;)
Za to znam swój gust, któremu podoba się Twoja liryka. Tak, pamiętam, że od lat tu i ówdzie, widzimy się przez wiersze.
Mówią, że dzieci są lustrem rodziców, ja mówię, że wiersze są lustrem poetów;)
Nie było mnie parę lat i widzę jak portale upadają, inne ledwo zipią, trzeba chyba opróżnić szuflady z ciuchów albo emerytura poetycka;)
Pozdrawiam

Za to znam swój gust, któremu podoba się Twoja liryka. Tak, pamiętam, że od lat tu i ówdzie, widzimy się przez wiersze.
Nie było mnie parę lat i widzę jak portale upadają, inne ledwo zipią, trzeba chyba opróżnić szuflady z ciuchów albo emerytura poetycka;)
Pozdrawiam

Piszę, kiedy nie mam nic do powiedzenia.
- Toyer
52 dni nie paliłem - niestety się złamałem i palę ponownie - Indianie palą w pokoju to fajna dwuznaczność - zresztą wszystkie poprzednie strofy są dla mnie fenomenalne
-
przemakalny
abandon pisze: ↑04 paź 2024, 18:59Gajko, bardzo mi miło czytać pozytywną (MEGA) recenzję o sobiePowiedziałbym: nie przesadzajmy, ale co ja tam się znam na dyskusji o gustach;)
Pozdrawiam![]()
Też to zauważam, jakoś poeci rozpierzchli się po różnych witrynach, a może jest inna przyczyna, któż to zgadnie. Pozdrawiam

- abandon
Toyer, palenie wyszło z mody. Zmianę najlepiej widać w filmach. Poczuj się amantem i rzuć to w cholerę.
Dzięki za czytanie.
Dzięki za czytanie.
Piszę, kiedy nie mam nic do powiedzenia.