-
- Nasze rekomendacje
-
-
UWAGA!
JEŻELI JESTEŚ ZAREJESTROWANYM UŻYTKOWNIKIEM I MASZ PROBLEM Z LOGOWANIEM, NAPISZ NAM O TYM W MAILU.
admin@osme-pietro.pl
PODAJĄC W TYTULE "PROBLEM Z LOGOWANIEM"
-
- Słup ogłoszeniowy
-
-
Z żalem muszę Was zawiadomić, że nasz kolega, wieloletni Użytkownik Ósmego piętra, a mój serdeczny przyjaciel, Edmund Sobczak, znany tu, jako Alchemik, pożegnał się z nami na zawsze.
Więcej na ten temat
Eviva l'arte
https://www.youtube.com/watch?v=xWjl4wQuWAc
Cicero "De re publica"
JAK SIĘ PORUSZAĆ POMIĘDZY FORAMI? O tym dowiesz się stąd.
"Solaris"
-
Krokus
człowieku, nie mędzilbym, gdybyś nikogo nie obrażał, masz o sobie wielkie mniemanie i uważasz, że reszta to niemoty i mućki. Nie masz dobrego zdania o tym poryalu, więc czemu zalewasz go swoim tekstami. Co do twojej twórczości, dla mnie to bełkot, dlatego się nie odnoszę do tekstu.
-
Strood
"Solaris"
Ty też się podlecz.
Obyś żył długo z przeświadczeniem, że jesteś niemotą i nekroplagiatorem.
Igalga bardzo zna się na poezji, kiedyś napisała do mnie na priv o portalach: Tutaj nie ma normalnych.
A że ciebie mogła kiedyś pochwalić, niczego nie zmienia.
Będziesz tym, kim jesteś, bo leczyć się nie będziesz. A czytać nie umiesz, odgapić, przepisać czyjś dorobek to i owszem radzisz sobie.
Igalga bardzo zna się na poezji, kiedyś napisała do mnie na priv o portalach: Tutaj nie ma normalnych.
Będziesz tym, kim jesteś, bo leczyć się nie będziesz. A czytać nie umiesz, odgapić, przepisać czyjś dorobek to i owszem radzisz sobie.
-
Krokus
No i super komentarz, który nie chce podpaść biegnącej bo nawet jak pochwaliła, co cię bardzo rozzłościł, No bo jak można chwalić, przecież to ty jesteś największym ekspertem, sprzedawco skarpet.Strood pisze: ↑22 lis 2025, 14:53Ty też się podlecz.