O co pytać?
jasne, bure chmury,
orzech przerósł most.
na wietrze skakał
zwyczajny niedopałek.
gdzieś potulny obłok
i filtr lekko słoneczny.
-
- Nasze rekomendacje
-
-
UWAGA!
JEŻELI JESTEŚ ZAREJESTROWANYM UŻYTKOWNIKIEM I MASZ PROBLEM Z LOGOWANIEM, NAPISZ NAM O TYM W MAILU.
admin@osme-pietro.pl
PODAJĄC W TYTULE "PROBLEM Z LOGOWANIEM"
-
- Słup ogłoszeniowy
-
-
Demokracja jest wtedy, gdy dwa wilki i owca głosują, co zjeść na obiad.
Wolność jest wtedy, gdy uzbrojona po zęby owca może bronić się przed demokratycznie podjętą decyzją.
Benjamin Franklin
UWAGA!
KONKURS NA TEKST DISCO POLO ROZSTRZYGNIĘTY!
Jeżeli tylko będziecie zainteresowani, idea konkursów powróci na stałe.
A oto wyniki
JAK SIĘ PORUSZAĆ POMIĘDZY FORAMI? O tym dowiesz się stąd.
O co pytać?
-
O co pytać?
ten potulny obłok wzbudza niepokój. najczęściej takie są zwiastunami niedobrej nowiny. reszta wymienionych atrybutów, spoko.
- eka
O co pytać?
Haiker mi się przypomniał po lekturze : )
Miniatura z tych o żelaznym, magnetycznym jądrze.
O co pytać jak jest wszystko?

A czemu? Kwestia doświadczeń? Z potulnego obłoku wielki deszcz?zimny grog pisze: ↑19 wrz 2022, 08:15ten potulny obłok wzbudza niepokój. najczęściej takie są zwiastunami niedobrej nowiny.

Miniatura z tych o żelaznym, magnetycznym jądrze.
O co pytać jak jest wszystko?

- 4hc
Słowa. Jest tu ich albo za dużo albo za mało, w tej formie nie trafiają do mnie i pasują do Twojego nicku
moje zdanie to moje zdanie
nie lubię poezji - lubię placki
nie lubię poezji - lubię placki
-
O co pytać?
a on jeszcze działa na niwie poetyckiej, przynajmniej tej forumowej. bo w "Ojcu Mateuszu" widoczny.
a bo to wiadomo w co się odmieni, czy w ulewę rzęsistą, czy se w rozwianie pójdzie i skwary z tej przyczyny spowoduje.

- eka
O co pytać?
O 1. info nie mam bladego pojęcia.
Haiker był popełnił parę lat temu recenzję mojego tekstu... i nie zapomnę jej do końca życia.
Haiker był popełnił parę lat temu recenzję mojego tekstu... i nie zapomnę jej do końca życia.
I to właśnie jest fascynujące: niewiedza, niepewność, nieprzewidywalność : )zimny grog pisze: ↑20 wrz 2022, 11:03a bo to wiadomo w co się odmieni, czy w ulewę rzęsistą, czy se w rozwianie pójdzie i skwary z tej przyczyny spowoduje.