Cenię swojego autora ale to bałwan
ulepił mnie dał ręce i nogi
ubrał w grafomańskie szaty
i cieszy japę do monitora
nie lubię pokazywać się publicznie
wolę zacisze szuflady
spokoju nie zaznam do jasnej cholery
protestuję składam zażalenie
jeszcze ta maszyna z literkami
zasyfiona i kłamliwa
stuletnie wiersze nie miały tylu literówek
ale on chce być nowoczesny
na papier i pióro nie stać?
pióro jest szlachetniejsze od klawiatury
po drugiej stronie ekranu
będę pewnie wyśmiany
nic na to nie poradzę
jestem skończony
niekończony idiota wrzuca mnie
do bezdennego śmietnika - Internetu
-
- Nasze rekomendacje
-
-
UWAGA!
JEŻELI JESTEŚ ZAREJESTROWANYM UŻYTKOWNIKIEM I MASZ PROBLEM Z LOGOWANIEM, NAPISZ NAM O TYM W MAILU.
admin@osme-pietro.pl
PODAJĄC W TYTULE "PROBLEM Z LOGOWANIEM"
-
- Słup ogłoszeniowy
-
-
"Wszyscy, którzy zachowali ojczyznę, wspierali ją, pomnażali, mają wyznaczone w niebie określone miejsce, gdzie szczęśliwi rozkoszują się życiem wiecznym".
Cicero "De re publica"
JAK SIĘ PORUSZAĆ POMIĘDZY FORAMI? O tym dowiesz się stąd.
Rozżalony wiersz
- Toyer
Ostatnio zmieniony 19 paź 2018, 19:35 przez Toyer, łącznie zmieniany 1 raz.
-
Rozżalony wiersz
msz. zbyt wyeksploatowane udramatyzowanie, do tego dziś razi sztucznością. tyle ładnych ciuchów dookoła. jakby tak , w grafomańskie wdzianko?
wystarczy dokładnie przejrzeć przed wklejeniem, działanie na łapu-capu zawsze daje wspomniane przypadki.
po drugiej stronie zapisanej kartki też nie ma gwarancji nie być wyśmianym. takie to przypadki czyhają na każdego kto się wystawia na widok w jakiejkolwiek dziedzinie.
każda epoka ma swoje blaski i cienie jednym uda się na postument, inni znowuż do onego śmietnika trafiają, niemniej w niektórych śmietnikach nawet ładnie pachnie.
tyle bybyło mych słów na wieczór dzisiejszy i przyjemny póki co.
pozdrawiam.
- Toyer
Zmieniłem na grafomańskie szatyzimny grog pisze: ↑18 paź 2018, 19:13msz. zbyt wyeksploatowane udramatyzowanie, do tego dziś razi sztucznością. tyle ładnych ciuchów dookoła. jakby tak , w grafomańskie wdzianko?
Ja mam z tym problem - może jestem nieuważnyzimny grog pisze: ↑18 paź 2018, 19:13wystarczy dokładnie przejrzeć przed wklejeniem, działanie na łapu-capu zawsze daje wspomniane przypadki.
Gdyby został w szufladzie nic takiego by się nie wydarzyło. Właśnie przeciw temu protestował wierszzimny grog pisze: ↑18 paź 2018, 19:13po drugiej stronie zapisanej kartki też nie ma gwarancji nie być wyśmianym. takie to przypadki czyhają na każdego kto się wystawia na widok w jakiejkolwiek dziedzinie.
Po przemyśleniu zmieniam na bezdenny śmietnikzimny grog pisze: ↑18 paź 2018, 19:13każda epoka ma swoje blaski i cienie jednym uda się na postument, inni znowuż do onego śmietnika trafiają, niemniej w niektórych śmietnikach nawet ładnie pachnie.
Dziękuję za komentarz
Pozdrawiam