„Uff… jeszcze trochę, a ugotuję się we własnym pocie. Na cholerę zgodziłem się na taką pracę?! Płacą świetnie, ale czy forsa warta jest takiej mordęgi? Cholerne słońce… musi akurat świecić prosto w gębę?! Jasne, awaria sprzętu, to musiałem wbić się w ten kombinezon i wyjść na zewnątrz. Jestem w końcu jedynym, który zna się na naprawach. Tylko dlaczego moje chłodzenie w kombinezonie też nawaliło?! Miało kiedy. Pusto, daleko do domu… pieprzę taką robotę! Cholera, nie wytrzymam tego upału, rozepnę suwak choć na chwilę, schłodzę się…”.
– George, co robisz?! Na zewnątrz jest prawie zero kelwinów! Mike, ściągaj go natychmiast do śluzy!
-
- Nasze rekomendacje
-
-
UWAGA!
JEŻELI JESTEŚ ZAREJESTROWANYM UŻYTKOWNIKIEM I MASZ PROBLEM Z LOGOWANIEM, NAPISZ NAM O TYM W MAILU.
admin@osme-pietro.pl
PODAJĄC W TYTULE "PROBLEM Z LOGOWANIEM"
-
- Słup ogłoszeniowy
-
-
"Wszyscy, którzy zachowali ojczyznę, wspierali ją, pomnażali, mają wyznaczone w niebie określone miejsce, gdzie szczęśliwi rozkoszują się życiem wiecznym".
Cicero "De re publica"
JAK SIĘ PORUSZAĆ POMIĘDZY FORAMI? O tym dowiesz się stąd.
Upał (drabble)
- tabakiera
O, cholera jasna! 

- Hardy
- Admin
Upał (drabble)
Ponieważ nie dopatrzyłem się żadnych znamion poezji w tym gorącym utworze, pozwalam sobie go przenieść do działu, w którym prezentujemy prozę.
Kloszard to nie zawód...
To pasja, styl życia, realizacja marzeń z dzieciństwa.
Wstawiłem go do poezji?! Oczywiście, moja pomyłka. Dzięki, Skaranie, za poprawę działu.skaranie boskie pisze: ↑01 wrz 2019, 10:15Ponieważ nie dopatrzyłem się żadnych znamion poezji w tym gorącym utworze, pozwalam sobie go przenieść do działu, w którym prezentujemy prozę.