-
- Nasze rekomendacje
-
-
UWAGA!
JEŻELI JESTEŚ ZAREJESTROWANYM UŻYTKOWNIKIEM I MASZ PROBLEM Z LOGOWANIEM, NAPISZ NAM O TYM W MAILU.
admin@osme-pietro.pl
PODAJĄC W TYTULE "PROBLEM Z LOGOWANIEM"
-
- Słup ogłoszeniowy
-
-
"Wszyscy, którzy zachowali ojczyznę, wspierali ją, pomnażali, mają wyznaczone w niebie określone miejsce, gdzie szczęśliwi rozkoszują się życiem wiecznym".
Cicero "De re publica"
JAK SIĘ PORUSZAĆ POMIĘDZY FORAMI? O tym dowiesz się stąd.
Mama, tata i zakochany syn
- Hardy
Nie wiem, ile w tym prawdy, ale to już niech każda z pań rozstrzyga sama... pewnie ile kobiet, tyle różnych reakcji na poniższe wyznanie syna (przy córce byłyby troszkę inne... pytania;) ) :
MAMA
- Mamo, zakochałem się.
- Jak ma na imię? Jak wygląda? Masz jej zdjęcie? A umie gotować? Jest z dobrej rodziny? Czym się zajmuje? Jaką szkołę skończyła? Czemu mówisz mi o niej dopiero teraz?! Kiedy ją przyprowadzisz? Czy to naprawdę już na poważnie?
TATA
- Tato, zakochałem się.
- W dziewczynie?
- Tak.
- Ok.
- eka
Taa... jakby nie porównywać reakcji, obie tradycyjne 

- Hardy
Nie da się zaprzeczyć, Eka. Z życia wzięte 

- lczerwosz
syn - Tato, mamo zakochałem się
mama - W kim?
syn - W Jakubie.
tata - Synu, jak mogłeś, przecież to Żyd!
mama - W kim?
syn - W Jakubie.
tata - Synu, jak mogłeś, przecież to Żyd!
- Hardy
No i tak może być, Iczerwoszu, że zaskoczy stwierdzenie taty. Przyznaję - zaskoczyłeś mnie puentą, która nie poszła "utartym torem".
PS. Chociaż ludzi dzielę na normalnych i "normalnych" - według tego, co sami sobą reprezentują, a nie według ras czy narodowości czy płci. Ale to już tak przy okazji.
PS. Chociaż ludzi dzielę na normalnych i "normalnych" - według tego, co sami sobą reprezentują, a nie według ras czy narodowości czy płci. Ale to już tak przy okazji.
- lczerwosz