-
- Nasze rekomendacje
-
-
UWAGA!
JEŻELI JESTEŚ ZAREJESTROWANYM UŻYTKOWNIKIEM I MASZ PROBLEM Z LOGOWANIEM, NAPISZ NAM O TYM W MAILU.
admin@osme-pietro.pl
PODAJĄC W TYTULE "PROBLEM Z LOGOWANIEM"
-
- Słup ogłoszeniowy
-
-
"Wszyscy, którzy zachowali ojczyznę, wspierali ją, pomnażali, mają wyznaczone w niebie określone miejsce, gdzie szczęśliwi rozkoszują się życiem wiecznym".
Cicero "De re publica"
JAK SIĘ PORUSZAĆ POMIĘDZY FORAMI? O tym dowiesz się stąd.
O artystycznych osiągnięciach warto wiedzieć
- Mchuszmer
Gratuluję obojgu, śledzę to wszystko i szczerze przyznaję, że te wiersze jeszcze nabierają mocy, a raczej ją oddają, bo są mocne, warto je w ten sposób słać do ludzi.

mchusz, mchusz.
- eka
- eka
- Hardy
Jak wszyscy informują, to wszyscy. Ja też
Właśnie ukazała się moja kolejna książka "Dojrzałe lata" - już szósta ze wspomnieniowego cyklu "Zza zasłony czasu". Na razie jest w księgarni internetowej "Ridero", niedługo pojawi się w Bonito.
Co to ja chciałem jeszcze powiedzieć?
Aha, dwa czy trzy opowiadanka z tej książki wstawiałem na 8.Piętro.
Zacząłem pisać kolejną część wspomnień, już siódmą. Kurde, a myślałem, że skończę na mojej pierwszej, o wyprawie na Syberię. Jakoś później "tak samo poszło"
https://ridero.eu/pl/books/dojrzale_lata/

Właśnie ukazała się moja kolejna książka "Dojrzałe lata" - już szósta ze wspomnieniowego cyklu "Zza zasłony czasu". Na razie jest w księgarni internetowej "Ridero", niedługo pojawi się w Bonito.
Co to ja chciałem jeszcze powiedzieć?

Zacząłem pisać kolejną część wspomnień, już siódmą. Kurde, a myślałem, że skończę na mojej pierwszej, o wyprawie na Syberię. Jakoś później "tak samo poszło"

https://ridero.eu/pl/books/dojrzale_lata/
- tabakiera
A w niejakim Kwartalniku Artystycznym Bliza - niestety, w ostatnim już numerze tegoż pisma, bo się zamykają, ponownie niestety - jako jeden z czterech jedynie autorów, autorów zacnych i wysokopolkowych raczej, że powiem nieskromnie - zagościło kilka wierszy niejakiego Marcina Lenartowicza, znanego tutaj jako Jagoda Mornacka.
Pismo nie ma wersji mobilnej, niestety, ale we wszelkich empikach można sobie sprawdzić rzeczone wiersze i powiedzieć do siebie: no jebaniutki!!! Bosz to dobre wiersze są.
Najlepsze, jakie do tej pory ukazały się blw druku.
Ten fakt cieszy tym bardziej, że oprócz wyżej wymienionych są tam również dwa teksty napisane wspólnie z Danusia Kossakowska, z którą miałem wspólną audycje w Poczcie Poetyckiej.
Takze gorąco polecam i sam jaram się niezmiernie
Pismo nie ma wersji mobilnej, niestety, ale we wszelkich empikach można sobie sprawdzić rzeczone wiersze i powiedzieć do siebie: no jebaniutki!!! Bosz to dobre wiersze są.
Najlepsze, jakie do tej pory ukazały się blw druku.
Ten fakt cieszy tym bardziej, że oprócz wyżej wymienionych są tam również dwa teksty napisane wspólnie z Danusia Kossakowska, z którą miałem wspólną audycje w Poczcie Poetyckiej.
Takze gorąco polecam i sam jaram się niezmiernie

Jagoda Mornacka.
- eka

Super!
Dziękujemy pięknie. Znaczy ja dziękuję - współautorka też, jak przekażę, zapewne 

Jagoda Mornacka.