• Nasze rekomendacje
  •  
    Motto dnia:
    Ludzkość musi położyć kres wojnie, bo inaczej wojna położy kres ludzkości. / John F. Kennedy

Ukraino! Trzymaj się!

UWAGA!
    JEŻELI JESTEŚ ZAREJESTROWANYM UŻYTKOWNIKIEM I MASZ PROBLEM Z LOGOWANIEM, NAPISZ NAM O TYM W MAILU.
    [email protected]
    PODAJĄC W TYTULE "PROBLEM Z LOGOWANIEM"

• Słup ogłoszeniowy

Pojedynek Patka-Pallas

Pojedynki Użytkowników - indywidualne i grupowe
Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
pallas

Pojedynek Patka-Pallas

#21 Post autor: pallas » 30 lip 2018, 18:58

eka pisze:
29 lip 2018, 16:59
Brad Gabstey - Skaranie
Ludmiła - Patka?/Glo?
Leczszel - Leszek?
La Strenge - Lu.
Ludmiła to Patka, że pozwolę sobie rozwiać wątpliwości.

Myślę, że Bankiera, Krzywego i Literata to każdy zna więc jest już siedem.
Mrożka, Wyspiańskiego i Mickiewicza też chyba wszyscy kojarzą - mam nadzieję. :be:
Lucile pisze:
29 lip 2018, 22:53
A już myślałam, Piotrze, że nie uda mi się wtrącić swoich trzech groszy, bowiem prawie cały dzień – do teraz – walczyłam z zamkniętymi przede mną kłódkami Ósmego. W końcu udało mi się je sforsować
Ja też trochę z tym walczyłem, ale teraz śmiga jak ta-lala.
Lucile pisze:
Jeżeli świadomie do niego nawiązałeś to wielkie
To akurat przypadek, ale bardzo ciekawy.
Lucile pisze:
Gorgiasz, zadał sobie wiele trudu (na niego zawsze można liczyć!), dokonując korekty. Warto poprawić wg jego wskazówek, bo błędy rozpraszają i odwracają uwagę. A tekst, wg mnie, wart jest skupienia.
Poprawiłem według wskazówek Gorgiego i umieściłem w odpowiednim dziale.
Lucile pisze:
Wprawdzie ja także nie potrafię – oprócz kilku – zidentyfikować po przypisanych im nazwach (imionach, przydomkach, dla mnie także, niestety, w większości niezrozumiałych), użytkowników naszego Pięterka, no nie będę się krygować... siebie, choćby po kosaćcach i siostrzyczkach natychmiast rozpoznałam. Miło mi, tym bardziej, że nie obsadziłeś mnie w roli czarnego charakteru, chociaż takie bywają ciekawsze, od tych „grzeczno – linearnych”.
Ciesze się, że się rozpoznałaś, a pozostałe postacie są po prostu inspirowane książkami, skojarzeniami. Może kiedyś wyjawię kto jet kto, na razie nie widzę takiej potrzeby.

To tyle ode mnie, dzięki wszystkim za czytanie i komentowanie.
Porzućcie wszelką nadzieję, którzy tu wchodzicie.
/Dante Alighieri - Boska Komedia/
Nie patrzcie na człowieka, jeno na jego uczynki.
/Władysław Stanisław Reymont - Chłopi/

ODPOWIEDZ

Wróć do „POJEDYNKI”