Skaranie!
Jeśli masz wykluczas. kogoś, to jest to lczerwosz.
To jest zaraza. Według A. ŚWIĘTEGO Jędrasia ukochanego
Zaraze trzeba tępić
To on obciera się po wodzie święconej. (lczerwosz 0
Wiedz, ze tą wodę wymienia zwykły kościelny.
Woda junga z wodociunga.
Swięconka.
Lczerwosz, wielki katolik, a zrodzony z kazirodztwa.
czyli Tęczowy. Poczytaj trochę, Maryję zerżnął żołnierz rzymski.
A później konfabulacja.
.
-
- Nasze rekomendacje
-
-
Motto dnia:
Ludzkość musi położyć kres wojnie, bo inaczej wojna położy kres ludzkości. / John F. Kennedy
Ukraino! Trzymaj się!
UWAGA!
JEŻELI JESTEŚ ZAREJESTROWANYM UŻYTKOWNIKIEM I MASZ PROBLEM Z LOGOWANIEM, NAPISZ NAM O TYM W MAILU.
[email protected]
PODAJĄC W TYTULE "PROBLEM Z LOGOWANIEM"
-
- Słup ogłoszeniowy
-
-
czy ludzie żyjąc tylko prawdą
nie są tak naprawdę martwi…
(współ)życie - Krokus
Sugeruję używanie przycisku Aktywne tematy Pozwala widzieć wszystkie nowości
JAK SIĘ PORUSZAĆ POMIĘDZY FORAMI? O tym dowiesz się stąd.
Ciepłe posadki dla najwierniejszych
-
Rekuperatorze, lub Rekuperatorko... w sumie płeć nieistotna.
Istotne jest to, że nie ma zgody na taką mowę nienawiści i pogardy.
Nie ma zgody na obrażanie uczuć i światopoglądu innych użytkowników.
Możesz sobie wyznawać i wierzyć w co chcesz, lub nie wierzyć w nic - twoja wola i prawo, jednak (delikatnie mówiąc) wielkim niesmakiem napawa mnie taka arogancja, wrogość, uprzedzenie i wzgarda.
Kto, lub co daje ci prawo do takiego zachowania? Własna frustracja? Chęć wywołania kłótni i portalowej awantury? Zresztą... również nieistotne. Zrobiło się kloacznie i na to też nie ma mojej zgody
Oświadczam, iż z mojej strony jest to ostrzeżenie.
- skaranie boskie
Dzięki, Lucile, za reakcję.
Dałem sobie dzień wolnego i już mamy smrodek.
Rekuperatrze, to, że ostrzegłem @psika, nie oznacza, inni mają wolną rękę w szerzeniu nienawiści, pogardy itp.
Twój wpis nie wnosi niczego, poza paskudnym słownictwem do tematu dyskusji. Uważam go za absolutnie nieuzasadniony i niedopuszczalny atak na osobę Leszka Czerwosza. Pytam - w imię jakich racji mieszasz go z błotem? Co powoduje, że swoje wyobrażenia (bo przecież nie wiedzę historyczną) o czasach rzymskich odnosisz właśnie do niego i dlaczego robisz to w tak niewyszukany sposób?
Zgodnie z sugestią Lucile daję ci ostrzeżenie i uprzedzam, że drugiego nie będzie. Tymczasem masz szansę odpowiedzieć na moje, wyżej postawione pytanie. Od twojej odpowiedzi będzie zależało, czy twój wpis pozostanie na forum, czy też zostanie z niego usunięty. Masz na to trzy dni.
PS. Zablokowałem możliwość edycji postu na wypadek, gdyby Leszek postanowił użyć jego treści w celu dowolnie pojętej swojej obrony. Na tę okoliczność zabezpieczyłem również adres IP, z którego został wysłany.
Dałem sobie dzień wolnego i już mamy smrodek.
Rekuperatrze, to, że ostrzegłem @psika, nie oznacza, inni mają wolną rękę w szerzeniu nienawiści, pogardy itp.
Twój wpis nie wnosi niczego, poza paskudnym słownictwem do tematu dyskusji. Uważam go za absolutnie nieuzasadniony i niedopuszczalny atak na osobę Leszka Czerwosza. Pytam - w imię jakich racji mieszasz go z błotem? Co powoduje, że swoje wyobrażenia (bo przecież nie wiedzę historyczną) o czasach rzymskich odnosisz właśnie do niego i dlaczego robisz to w tak niewyszukany sposób?
Zgodnie z sugestią Lucile daję ci ostrzeżenie i uprzedzam, że drugiego nie będzie. Tymczasem masz szansę odpowiedzieć na moje, wyżej postawione pytanie. Od twojej odpowiedzi będzie zależało, czy twój wpis pozostanie na forum, czy też zostanie z niego usunięty. Masz na to trzy dni.
PS. Zablokowałem możliwość edycji postu na wypadek, gdyby Leszek postanowił użyć jego treści w celu dowolnie pojętej swojej obrony. Na tę okoliczność zabezpieczyłem również adres IP, z którego został wysłany.
Kloszard to nie zawód...
To pasja, styl życia, realizacja marzeń z dzieciństwa.
A jeśli chcesz podyskutować na temat, który poruszyłeś przy okazji:
zapraszam do założenia osobnego wątku, najlepiej w pokojach dyskusyjnych.
Kloszard to nie zawód...
To pasja, styl życia, realizacja marzeń z dzieciństwa.
Mogę kierować swoją nienawiśc tam gdzie chcę Leszku. PIS znowu robił uchwały w nocy i przyjał wszystkie poprawki lewicy i ani jednej poprawki prawicowej Konfederacji. Czyli pakt Kaczyński- Czarzasty zatopi polską gospodarkę. 80% PKB wytwarzają małe i średnie firmy i one właśnie ida na dno. I będzie to wina wszystkich idiotów którzy na nich głosowali. Koniec komunikatu. Nie dyskutuje z czerwonymi bo to jak gra w szachy z gołęniem.
Socjalizm świetnie nadaje się do fałszowania świadomości zbiorowej, gdyż jest intelektualną pokusą ćwierćinteligenta. - Stefan Kisielewski
-
Jaka piekna katastrofa.
Socjalizm świetnie nadaje się do fałszowania świadomości zbiorowej, gdyż jest intelektualną pokusą ćwierćinteligenta. - Stefan Kisielewski
-
jaka piekna katastrofa kurwa