-
- Nasze rekomendacje
-
-
UWAGA!
JEŻELI JESTEŚ ZAREJESTROWANYM UŻYTKOWNIKIEM I MASZ PROBLEM Z LOGOWANIEM, NAPISZ NAM O TYM W MAILU.
admin@osme-pietro.pl
PODAJĄC W TYTULE "PROBLEM Z LOGOWANIEM"
-
- Słup ogłoszeniowy
-
-
"Wszyscy, którzy zachowali ojczyznę, wspierali ją, pomnażali, mają wyznaczone w niebie określone miejsce, gdzie szczęśliwi rozkoszują się życiem wiecznym".
Cicero "De re publica"
JAK SIĘ PORUSZAĆ POMIĘDZY FORAMI? O tym dowiesz się stąd.
9
- Olgierd Jaksztas
9
No!
Ostatnio zmieniony 02 kwie 2024, 19:33 przez Olgierd Jaksztas, łącznie zmieniany 2 razy.
Proszę nie pisać i nie dzwonić.
- Leon Gutner
Nieśmiertelni nie myślą
Cóż..
Tytuł dużo lepszy od wiersza.
Mniej więcej w tym miejscu zakończyłem czytanie :
Rymy aż piszczą.
Jest potencjał twórczy ale to wszystko aż prosi się o ogarnięcie.
Z uszanowaniem L.G.
Tytuł dużo lepszy od wiersza.
Mniej więcej w tym miejscu zakończyłem czytanie :
Olgierd Jaksztas pisze: ↑28 mar 2024, 14:00Na motorze ożyłym, na motorze koniu,![]()
Od małego karmionym, pełnym wszego broniu!

Rymy aż piszczą.
Jest potencjał twórczy ale to wszystko aż prosi się o ogarnięcie.
Z uszanowaniem L.G.
- Olgierd Jaksztas
Nieśmiertelni nie myślą
Na innym portalu powiedziałem, że to najlepszy mój text, ponieważ każdy snob odpadnie na "wielkich robotach". Ty jednak doszedłeś dalej, więc o snobizm nie posądzam.
Z tym ogarnięciem to mnie rozśmiesza, Kochanowskiego też.
Dziękuję za czytanie i komentarz, uszanowanie również moje.
Z tym ogarnięciem to mnie rozśmiesza, Kochanowskiego też.
Dziękuję za czytanie i komentarz, uszanowanie również moje.
- eka
Nieśmiertelni nie myślą
Nie myśli lecz czyny gwarantują zwycięstwo - to oczywiście wyimek zawartej treści.
Muszę Cię zmartwić. Nie ma dla nas czasu bez myśli.Sny, a nawet skrajne emocje "rodzą" je na potęgę.
Problem w tym, aby myśli nie przeszkadzały w sukcesie.
Ciekawy wiersz, jakoś skojarzył mi się z Przesmykiem Suwalskim, ewentualnością wojny, a wtedy... w bój, bez myśli o stracie, przede wszystkim życia.
Kiedy czytam taką stylizację, myślę o żurawiu za oknem, żelazku na duszę, kołowrotku, snycerzu i innych znamionach utrudniających mi skupienie się na myślach podmiotu.
Muszę Cię zmartwić. Nie ma dla nas czasu bez myśli.Sny, a nawet skrajne emocje "rodzą" je na potęgę.
Problem w tym, aby myśli nie przeszkadzały w sukcesie.
Ciekawy wiersz, jakoś skojarzył mi się z Przesmykiem Suwalskim, ewentualnością wojny, a wtedy... w bój, bez myśli o stracie, przede wszystkim życia.
Kiedy czytam taką stylizację, myślę o żurawiu za oknem, żelazku na duszę, kołowrotku, snycerzu i innych znamionach utrudniających mi skupienie się na myślach podmiotu.
- Olgierd Jaksztas
Nieśmiertelni nie myślą
Może dla ciebie
Ostatnio zmieniony 02 kwie 2024, 19:23 przez Olgierd Jaksztas, łącznie zmieniany 1 raz.
- Olgierd Jaksztas