-
- Nasze rekomendacje
-
-
UWAGA!
JEŻELI JESTEŚ ZAREJESTROWANYM UŻYTKOWNIKIEM I MASZ PROBLEM Z LOGOWANIEM, NAPISZ NAM O TYM W MAILU.
admin@osme-pietro.pl
PODAJĄC W TYTULE "PROBLEM Z LOGOWANIEM"
-
- Słup ogłoszeniowy
-
-
"Wszyscy, którzy zachowali ojczyznę, wspierali ją, pomnażali, mają wyznaczone w niebie określone miejsce, gdzie szczęśliwi rozkoszują się życiem wiecznym".
Cicero "De re publica"
JAK SIĘ PORUSZAĆ POMIĘDZY FORAMI? O tym dowiesz się stąd.
rytm zawodu
- eka
rytm zawodu
Ten wiersz pozwoli mi dokładnie zapamiętać rozmowę i scenerię. Pewnie chwila, chciała się zapisać:)

-
rytm zawodu
wyobrażam sobie trzynastolatkę patrzącą w oczy rozmówcy i jej zdecydowane kręcenie głowa w rekcji na jej zdaniem niewłaściwą odpowiedź. ba nawet po niezbyt dokładnym wysłuchaniu rzeczonej odpowiedzi.
optował bym za pierwotną wersją. pozdrawiam.
- biegnąca po fali
rytm zawodu
Dla mnie to wycinek rozmowy matki z córką. Dorastającą córką, szukającą przepisu na życie.
Piękna, ważna i bardzo intymna chwila... oddana w sprzyjającej klimatowi prostocie.

Piękna, ważna i bardzo intymna chwila... oddana w sprzyjającej klimatowi prostocie.

i przeszłość
dopóki widać ślady
AS...
za zamknięciem powiek wolność
o której nie umiem myśleć
witka
dopóki widać ślady
AS...
za zamknięciem powiek wolność
o której nie umiem myśleć
witka
- eka
rytm zawodu
No to mam zagwozdkę, pomyślę nad ostatecznym kształtem, dzięki ZG.zimny grog pisze: ↑21 cze 2018, 22:08wyobrażam sobie trzynastolatkę patrzącą w oczy rozmówcy i jej zdecydowane kręcenie głowa w rekcji na jej zdaniem niewłaściwą odpowiedź. ba nawet po niezbyt dokładnym wysłuchaniu rzeczonej odpowiedzi.
Chyba jest lepiej:)

- eka
rytm zawodu
To mnie dowartościowałaś, Ewo:)biegnąca po fali pisze: ↑21 cze 2018, 22:52Dla mnie to wycinek rozmowy matki z córką. Dorastającą córką, szukającą przepisu na życie.
![]()
Dziękuję.