Pamięci Alicji Lenczewskiej
„Na ziemi pragnień, uczucia- kwiatem”
Tymi słowami mówisz do mnie,
a serce mi ze szczęścia płacze,
bo Twoich słów już nie zapomnę.
Pielęgnowane kwiaty dobrem
dadzą owoce, gdy rozkwitną,
a z nich powstanie mnóstwo roślin,
rozniosą miłość piękną, czystą.
Zapytał Piotra, czy go kocha?
Piotr odrzekł sercem, nie rozumem.
Z miałkiego stał się jak opoka.
Logikę ktoś w tym znaleźć umie?
Może więc warto rozum schować,
świat sercem widzieć nieustannie.
Wiem, że dziś są to martwe słowa.
Spraw by ożyły we mnie Panie!
-
- Nasze rekomendacje
-
-
UWAGA!
JEŻELI JESTEŚ ZAREJESTROWANYM UŻYTKOWNIKIEM I MASZ PROBLEM Z LOGOWANIEM, NAPISZ NAM O TYM W MAILU.
admin@osme-pietro.pl
PODAJĄC W TYTULE "PROBLEM Z LOGOWANIEM"
-
- Słup ogłoszeniowy
-
-
"Wszyscy, którzy zachowali ojczyznę, wspierali ją, pomnażali, mają wyznaczone w niebie określone miejsce, gdzie szczęśliwi rozkoszują się życiem wiecznym".
Cicero "De re publica"
JAK SIĘ PORUSZAĆ POMIĘDZY FORAMI? O tym dowiesz się stąd.
kochać sercem
- eka
kochać sercem
No to może będziesz tak miły i doprecyzujesz jak wprowadzić w swoje życie ów słuszny postulat.
Będę wdzięczna

-
kochać sercem
eka,
Boże Dziecko jak zwykle prowokujesz, ale jeśli zamierzasz kogoś pouczać zacznij od siebie.
- zasady wzajemnej tolerancji nie pozwalają na przerywanie mszy świętej a tego nie potępiłaś. Normalnemu czlowiekowi nie przyjdzie do głowy aby wparować i przerywać spotkanie homosiów nawet jeśli krzyczą hasła ********* czym sami określają swój poziom społeczny. I także nikt normalny nie będzie profanował symboli religijnych. Fakt sprofanować marsz "równości" przepraszam homosiów jest niemożliwością, gdyż ten marsz jest profanacją samym w sobie. Bentos - niżej zejść się nie da (o przepraszam może brak mi wyobraźni).
- pisałaś o pedofili - ona występuje we wszystkich środowiskach nie tylko kościelnych i wszędzie należy ją potępiać a ludzi rozliczać. Piszesz o Kościele a zapewne nie wiesz (pisały nieliczne publikatory), że w Holandii trwa rozprawa w sądzie dwóch pedałów a właściwie bydlaków, którym dano na wychowanie 10 letnią dziewczynkę. Oni ją gwałcili a następnie zabili (wiem że Ci ludzie to też dzieci boże ale trudni mi o nich normalnie pisać - za co przepraszam)
- itd
Jeszcze raz namawiam abyś więcej czytała publikacji z różnych opcji i spróbowała mieć własne zdanie a nie cytowała prymitywne publikatory
Myślę, że jesteś wspaniałym Dzieciakiem Bożym Pozdrawiam
Boże Dziecko jak zwykle prowokujesz, ale jeśli zamierzasz kogoś pouczać zacznij od siebie.
- zasady wzajemnej tolerancji nie pozwalają na przerywanie mszy świętej a tego nie potępiłaś. Normalnemu czlowiekowi nie przyjdzie do głowy aby wparować i przerywać spotkanie homosiów nawet jeśli krzyczą hasła ********* czym sami określają swój poziom społeczny. I także nikt normalny nie będzie profanował symboli religijnych. Fakt sprofanować marsz "równości" przepraszam homosiów jest niemożliwością, gdyż ten marsz jest profanacją samym w sobie. Bentos - niżej zejść się nie da (o przepraszam może brak mi wyobraźni).
- pisałaś o pedofili - ona występuje we wszystkich środowiskach nie tylko kościelnych i wszędzie należy ją potępiać a ludzi rozliczać. Piszesz o Kościele a zapewne nie wiesz (pisały nieliczne publikatory), że w Holandii trwa rozprawa w sądzie dwóch pedałów a właściwie bydlaków, którym dano na wychowanie 10 letnią dziewczynkę. Oni ją gwałcili a następnie zabili (wiem że Ci ludzie to też dzieci boże ale trudni mi o nich normalnie pisać - za co przepraszam)
- itd
Jeszcze raz namawiam abyś więcej czytała publikacji z różnych opcji i spróbowała mieć własne zdanie a nie cytowała prymitywne publikatory
Myślę, że jesteś wspaniałym Dzieciakiem Bożym Pozdrawiam
Ostatnio zmieniony 09 lip 2023, 18:37 przez nienażarty, łącznie zmieniany 1 raz.
- tabakiera
No faktycznie, pełen miłości, ciepła i szacunku komentarz.
Patrzenie sercem.

Patrzenie sercem.

-
kochać sercem
tabakiera,
to może wypunktujesz w którym miejscu obrażam Ekę
to może wypunktujesz w którym miejscu obrażam Ekę