starsza pani w autobusie
się stacza
świat mój boże
te dzieci gdzie ojciec matka
calutka a tatuażach
kolczyki jak u świni
przed unią
teraz normy
jeszcze po rusku jadą
karczycho naprzeciwko
w krzyżykach kropkach kreskach
pomóc pani przeczytać rozkład jazdy?
-
- Nasze rekomendacje
-
-
UWAGA!
JEŻELI JESTEŚ ZAREJESTROWANYM UŻYTKOWNIKIEM I MASZ PROBLEM Z LOGOWANIEM, NAPISZ NAM O TYM W MAILU.
admin@osme-pietro.pl
PODAJĄC W TYTULE "PROBLEM Z LOGOWANIEM"
-
- Słup ogłoszeniowy
-
-
"Wszyscy, którzy zachowali ojczyznę, wspierali ją, pomnażali, mają wyznaczone w niebie określone miejsce, gdzie szczęśliwi rozkoszują się życiem wiecznym".
Cicero "De re publica"
JAK SIĘ PORUSZAĆ POMIĘDZY FORAMI? O tym dowiesz się stąd.
ondulacja
-
ondulacja
Ludzie uwielbiają oceniać książkę po okładce...
- Toyer
Dla mnie nie zrozumiałe jest to - że sporo ludzi nie potrafi czytać - nie chodzi mi o sam fakt - chodzi mi o czytanie ze zrozumieniem - ja sporo czytam - przyzna szczerze że głownie w Internecie - chociaż ostatnio pogodziłem się z ksiąkami papierowymi - prosty przykład pierwszy z brzegu - ktoś wystawia coś na sprzedaż - podaje wszystkie potrzebne dane - cenę, ilość, rozmiar, dodaje zdjęcie - a w komentarzach czytam -"jaka cena"(była podana) - jaki rozmiar(był podany) - podobnie z innym danymi - przykładów mógłbym podać jeszcze wiele - myślę że rozumiecie o co mi chodzi
Pozdrawiam wszystkich
z serca ukłony ślę i zostawiam kawy na rozbudzenie

Pozdrawiam wszystkich
z serca ukłony ślę i zostawiam kawy na rozbudzenie

-
ondulacja
Widać w tym tekście jakiś wyraźny szacunek dla wartości uznanych za tradycyjne.
No ale w końcu i sama ondulacja kojarzy się z trwałością, chociaż względną ; ) Pozdrawiam
No ale w końcu i sama ondulacja kojarzy się z trwałością, chociaż względną ; ) Pozdrawiam