• Nasze rekomendacje
  •  
    UWAGA!
    JEŻELI JESTEŚ ZAREJESTROWANYM UŻYTKOWNIKIEM I MASZ PROBLEM Z LOGOWANIEM, NAPISZ NAM O TYM W MAILU.
    admin@osme-pietro.pl
    PODAJĄC W TYTULE "PROBLEM Z LOGOWANIEM"

• Słup ogłoszeniowy
  •  
    "Wszyscy, którzy zachowali ojczyznę, wspierali ją, pomnażali, mają wyznaczone w niebie określone miejsce, gdzie szczęśliwi rozkoszują się życiem wiecznym".
    Cicero "De re publica"

JAK SIĘ PORUSZAĆ POMIĘDZY FORAMI? O tym dowiesz się stąd.

Boże życie

Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
Toyer
Boże życie

#11 Post autor: Toyer » 05 lut 2024, 08:54

Rozumiem wyładowałem tylko emocje - miałem do tego prawo takie samo jak Ty do tych komentarzy - cenię sobie szczerość - ale to naprawdę ciężki okres okres mojego życia jest - uznaję teraz remis sprawę zamykam - piwo na zgodę :beer:

Przez ostatnie 3 miesiące mierzyłem się z trudnościami z jakimi nie mierzyliście się przez całe swoje życie - i uwierzcie mi przesadą to nie jest - im ciężej mam tym bardziej się cieszę bo to co przychodzi łatwo jest bezwartościowe - mozolnie dążę do celu - o jakim nikt inny nawet nie śnił - i wiem że mi się uda bo moja Wiara jest wielka - pytaniem jest tylko czas kiedy wszystko się dokona

Cieszę się że jestem na tym forum trafiłem tu przez przypadek - była tutaj kiedyś moja koleżanka - myślę że ją pamiętacie - ona zaczęła pisać dzięki mnie - miała tutaj różnie nicki ostatnio tutaj była jako Karolek - jednak psychicznie nie wytrzymała i się usunęła - moja psychika jest teraz niezwykle silna mimo że przeszedłem piekło na ziemi - wszystko to umocniło mnie - i Bogu dziękuję za cale cierpienie jakie przezywałem przez całe swoje jeszcze młode życie - Denerwuje mnie jak ktoś patrzy na moją poezję przez swój własny pryzmat ma do tego prawo oczywiście -

i tak traktuje pisanie jako terapię - gdybym nie pisał być może byłbym teraz 2 metry pod ziemią - ale każdy z was jako poeta pisał zapewne kiedyś też wiersze terapeutyczne i to jest naturalne - nie lubię hipokryzji a wśród poetów jest jej pełno - ale tacy już są i ja to akceptuję :rosa: :rosa: :rosa:

Awatar użytkownika
tabakiera
Boże życie

#12 Post autor: tabakiera » 05 lut 2024, 10:04

Aj, i jeszcze dostało mi się.

Życzę powodzenia, spokoju i spełnienia.
:rosa:

Awatar użytkownika
Toyer
Boże życie

#13 Post autor: Toyer » 05 lut 2024, 10:39

Gdyby nie było powodu to byś nie obrywała - winna sobie jesteś sama :rosa: Ale i tak dobrze Ci życzę - bo złą osobą nie jesteś :rosa:

Awatar użytkownika
mirek13

Boże życie

#14 Post autor: mirek13 » 05 lut 2024, 10:43

Ja nie wyładowałem emocji.
Dałem beznamiętny i szczery komentarz w/g mojego gustu i wiedzy.
Życzę zdrowia.

Awatar użytkownika
Toyer
Boże życie

#15 Post autor: Toyer » 05 lut 2024, 10:46

Każdy ma inny charakter - Ty mirku pochodzisz do życia na chłodno - ja jestem młody i krew we mnie wrze - dziękuję za życzenia zdrowia od Ciebie :kwiat:

ODPOWIEDZ

Wróć do „WIERSZE BIAŁE I WOLNE”