Śmieję się do łez
oczy mam zaczarowane
usta wypluwają śmiech
spojrzenie zabawne
zarażam łzami
stan odmieniony
tymi smutnymi
smutek niesiony
śmieszny płacz
płaczliwy śmiech
tak bywa
tak jest
-
- Nasze rekomendacje
-
-
UWAGA!
JEŻELI JESTEŚ ZAREJESTROWANYM UŻYTKOWNIKIEM I MASZ PROBLEM Z LOGOWANIEM, NAPISZ NAM O TYM W MAILU.
admin@osme-pietro.pl
PODAJĄC W TYTULE "PROBLEM Z LOGOWANIEM"
-
- Słup ogłoszeniowy
-
-
"Wszyscy, którzy zachowali ojczyznę, wspierali ją, pomnażali, mają wyznaczone w niebie określone miejsce, gdzie szczęśliwi rozkoszują się życiem wiecznym".
Cicero "De re publica"
JAK SIĘ PORUSZAĆ POMIĘDZY FORAMI? O tym dowiesz się stąd.
Śmieszny płacz
- eka
Śmieszny płacz
Śmiech przez łzy - to jednak zupełnie inny desygnat.
- Toyer
Śmiech prowadzi do łez - a łzy mogą prowadzić do śmiechu - wszystko zależy od problemu - oraz umiejętności jego znoszenia - Ponieważ ufam w pełni Bogu - nawet gdy płakałem - za płacz dziękowałem - a gdy się śmiałem za radość którą otrzymywałem - bez smutku nie byłoby radości - czasem smutek prowadzi do miłości - a miłość do smutku - ale przy odpowiednim nastawieniu - nie straszne są żadne emocje - oraz wydarzenia zewnętrze - Takie jest moje obecne życie - za które każdego dnia dziękuję - a cierpiałem wcześniej wiele - i czasem dalej cierpię - lecz to cierpienie nie jest mi już straszne
- eka
Śmieszny płacz
Myślę, że to dobra strategia.
Akceptacja bólu czasami jest zbawienna dla psyche.

Akceptacja bólu czasami jest zbawienna dla psyche.

- Olgierd Jaksztas
Śmieszny płacz
Toyer,
Sorry, śmiejesz się czy płaczesz? Gdzie ja to słyszałem, było coś takiego. Świetny wiersz, klasyk Ci wyszedł, swobodny, "oczy mam zaczarowane" – super jak szykiem zdania można...
Pozdrawiam : )
Sorry, śmiejesz się czy płaczesz? Gdzie ja to słyszałem, było coś takiego. Świetny wiersz, klasyk Ci wyszedł, swobodny, "oczy mam zaczarowane" – super jak szykiem zdania można...
Pozdrawiam : )
Proszę nie pisać i nie dzwonić.
- Toyer