-
- Nasze rekomendacje
-
-
UWAGA!
JEŻELI JESTEŚ ZAREJESTROWANYM UŻYTKOWNIKIEM I MASZ PROBLEM Z LOGOWANIEM, NAPISZ NAM O TYM W MAILU.
admin@osme-pietro.pl
PODAJĄC W TYTULE "PROBLEM Z LOGOWANIEM"
-
- Słup ogłoszeniowy
-
-
"Wszyscy, którzy zachowali ojczyznę, wspierali ją, pomnażali, mają wyznaczone w niebie określone miejsce, gdzie szczęśliwi rozkoszują się życiem wiecznym".
Cicero "De re publica"
JAK SIĘ PORUSZAĆ POMIĘDZY FORAMI? O tym dowiesz się stąd.
Elektrony niewolne
-
Elektrony niewolne
Miałem ci ja widelec z kaczuszką – kiepska grawerka,
w sam raz dla dziecka. Z nadwagą.
Więc wnioskując w sposób prosty: koniecznie
trzeba się stoczyć z godnością
i poszukać drugiego dna.
Pod nim będzie następne,
tylko dla wtajemniczonych w arkana
sztuki zapominania – a dalej zerżnięte
z Małego Księcia.
Oraz kolejne powłoki, aż do jądra,
które można rozszczepić
na czynniki pierwsze.
Chociaż lepiej rzucić,
na przykład uwagę bez związku:
Aztekowie też krzyczeli sursum corda
tylko w innych okolicznościach.
- EdwardSkwarcan
Elektrony niewolne
Czyli reakcja łańcuchowa degeneratów. Miło, że jestem kolejnym elementem felernej mutacji genetycznej, sądząc po nazwisku z linii tureckiej.
Aztekowie krzyczeli, bo biały bóg, z małej, bo nie był Bogiem, przerastał ich pod względem technicznym. Szowinizm wzięli za coś wyższego.
Uwaga beż związku - już jest w Europie(Francja, Anglia i inni). Wpuśćmy świeżą krew a będziemy krzyczeć Allach modląc się o brzasku, podcierając niechcianych potomków Mahdiego, bo święta wojna nakazuje gwałcić Europejki!
No cóż, każdy interpretuje jak myśli.
Wolę wiejskie wertepy.

Aztekowie krzyczeli, bo biały bóg, z małej, bo nie był Bogiem, przerastał ich pod względem technicznym. Szowinizm wzięli za coś wyższego.
Uwaga beż związku - już jest w Europie(Francja, Anglia i inni). Wpuśćmy świeżą krew a będziemy krzyczeć Allach modląc się o brzasku, podcierając niechcianych potomków Mahdiego, bo święta wojna nakazuje gwałcić Europejki!
No cóż, każdy interpretuje jak myśli.
Wolę wiejskie wertepy.